WizzAir a suspendat zborurile dinspre Ucraina

Trimite și altora

Invazia rusească a Ucrainei a determinat suspendarea operațiunilor de zbor. Iată anunțul companiei WizzAir:

„Din cauza evenimentelor actuale din Ucraina și a închiderii spațiului aerian, Wizz Air regretă să își informeze clienții că trebuie să suspende temporar toate operațiunile de zbor înspre/dinspre țară, până la noi informații. Pasagerii care aveau bilete rezervate pentru zboruri ce plecau sau soseau din Ucraina pot accesa mai multe informații pe wizzair.com sau, alternativ, prin intermediul centrului de relații clienți al companiei aeriene: +380 893 202 532.

Depunem eforturi pentru a ne evacua toți angajații bazelor din Ucraina, familiile lor și aeronavele noastre, în cel mai scurt timp. Siguranța și securitatea pasagerilor și a echipajului nostru rămân prioritatea noastră numărul unu și sperăm că lucrurile vor reveni la normal în Ucraina în curând”, spun oficialii companiei maghiare.

Comments

comments

SHARE
Previous articleGrupul polonez Ciech investește 6,5 milioane de euro în România
Next articleClujenii, solidari cu Ucraina
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

nineteen − sixteen =