Clujenii, solidari cu Ucraina

Trimite și altora

Momente emoționante în centrul Clujului. Câteva sute de clujeni au protestat azi împotriva războiului din Ucraina. La proteste au participat și zeci de tineri ucrainieni care studiază ori lucrează în Cluj. Cei mai mulți dintre ei provin din Transcarpatia. Oamenii s-au declarat consternați de agresiunea rusească și au spus că sunt solidari cu Ucraina, potrivit ClujToday.ro.

Protestatarii au aprins lumânări și au adus steaguri românești, ucrainiene și ale Uniunii Europene, precum și pancarte pe care erau scrise cuvintele Solidari cu Ucraina, Pace sau Stop War. Unii dintre protestatari au anunțat că vor face donații pentru a-i sprijini pe refugiații care vin din Ucraina.

Protestul din această seară vine după ce, noaptea trecută, podul de la intrarea în Mănăștur și cubul multimedia din fața Sălii Polivalente au fost iluminate în culorile Ucrainei.

Foto: Lia Valendorfean

Comments

comments

SHARE
Previous articleWizzAir a suspendat zborurile dinspre Ucraina
Next articleSolidari cu Ucraina: Un nou protest pentru pace la Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

five × 1 =