WizzAir permite clienților să ”blocheze” prețul zborului. Cât costă acest serviciu suplimentar

Trimite și altora

Compania aeriană WizzAir a anunțat lansarea unui nou serviciu pentru clienţii săi denumit Fare Lock, ce va permite pasagerilor să “blocheze” preţul şi pachetul de servicii pentru zborul selectat, pentru 48 de ore. Bineînțeles, acest nou serviciu este unul plătit. WizzAir s-a poziționat multă vreme drept operator aerian low-cost, însă, în acest an, prin prețurile crescute ale biletelor și serviciilor conexe, a renunțat de facto la acest statut.

Serviciul Fare Lock costă 14 lei (3 euro) / segment / persoană. Fare Lock este disponibil pentru rezervările realizate cu mai mult de șapte zile înainte de data plecării sau cu data primului zbor în cazul unui zbor dus-întors. Serviciul este disponibil pe wizzair.com și poate fi utilizat pentru rezervări de zbor de dus/sau zbor de întoarcere şi pentru mai mulți pasageri. Zborurile selectate, precum și numele sau numărul de pasageri nu pot fi modificate în raport cu tariful garantat după plata Fare Lock

Comments

comments

SHARE
Previous articlePădurea Hoia atrage tot mai mulți turiști pasionați de paranormal
Next articlePrimele 10 autobuze electrice vor ajunge la Cluj în 2018
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY