Investiție de 150 000 de lei în Spitalul Județean

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj a finanțat achiziționarea unui nou echipament de înaltă tehnologie pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, unitate sanitară aflată în subordinea Ministerului Sănătății și care își desfășoară activitatea în spații aflate în proprietatea forului administrativ județean, potrivit ClujToday.ro.

Echipamentul nou-achiziționat este un bronhoscop flexibil pentru intubație și aspirație bronșică, în valoare de 148.750 lei. Acesta a fost cumpărat din resursele special alocate în acest scop de forul administrativ județean, din bugetul propriu al instituției.

Comments

comments

SHARE
Previous articleFree Now se solidarizează cu refugiații din Ucraina
Next articleA mai rămas doar zi pentru depunerea cererilor de finanțare pentru entitățile non-profit, la Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

fourteen + sixteen =