WizzAir aduce la Cluj cea de-a șaptea aeronavă a sa

Trimite și altora

Wizz Air a anunțat astăzi că va adăuga o nouă aeronavă la baza sa din Cluj-Napoca. Noua aeronavă Airbus A321ceo se va alătura flotei de la începutul lunii august, va crește numărul de aeronave ale companiei aeriene în Cluj-Napoca la șapte și va ajuta în continuare la extinderea operațiunilor.

Noua aeronavă permite lansarea a trei noi rute din Cluj-Napoca către Corfu, în Grecia, și Napoli și Torino, în Italia, precum și creșterea frecvențelor pentru alte 10 rute.

Pasagerii români pot călători acum din Cluj-Napoca către insula Corfu în fiecare marți și sâmbătă, primul zbor decolând pe 2 august. În plus, celelalte două rute din Cluj-Napoca către Napoli și Torino vor deveni operaționale din 3 august, în zilele de miercuri și duminică.

Pe lângă rutele către noile destinații, Wizz Air anunță că frecvența rutei Cluj-Napoca – Paris-Beauvais va crește cu trei zboruri, la nouă zboruri pe săptămână. Rutele către Barcelona și Bruxelles-Charleroi vor crește cu câte două zboruri suplimentare, la șapte zboruri pe săptămână. Rutele către Malaga, Madrid, Tel-Aviv, Doncaster-Sheffield, Basel-Mulhouse-Freiburg, Memmingen și Chania vor crește toate cu un zbor pe săptămână. 

David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj a declarat cu această ocazie: „Apreciem angajamentul Wizz Air faţă de Aeroportul Internaţional Cluj, care reflectă fundamentul solid al parteneriatului nostru de peste 15 ani. Torino și Napoli reprezintă noutăţi absolute pentru reţeaua de rute a aeroportulului pe care această a 7-a aeronavă Wizz Air alocată bazei clujene le va aduce. Wizz Air a demonstrat că este una dintre cele mai puternice companii aeriene europene şi împreună am reuşit să oferim clujenilor şi pasagerilor noştri aproximativ 45 de destinaţii din Europa şi Orientul Mijlociu.”

NOILE DESTINAȚII WIZZ AIR DIN CLUJ-NAPOCA, ROMÂNIA

RUTĂ

ZILE

ÎNCEPÂND CU

DE LA

Cluj-Napoca – Corfu

marți, sâmbătă

2 august

19,99 EUR / 99 RON

Cluj-Napoca – Napoli

miercuri, duminică

3 august

19,99 EUR / 99 RON

Cluj-Napoca – Torino

miercuri, duminică

3 august

19,99 EUR / 99 RON

DESTINAȚIILE EXISTENTE CU FRECVENȚE CRESCUTE DIN CLUJ-NAPOCA

RUTĂ

NUMĂRUL VECHI AL FRECVENȚELOR

NUMĂRUL ACTUALIZAT AL FRECVENȚELOR

Cluj-Napoca – Paris-Beauvais

6

9

Cluj-Napoca – Barcelona

5

7

Cluj-Napoca – Bruxelles-Charleroi

5

7

Cluj-Napoca – Malaga

2

3

Cluj-Napoca – Madrid

5

6

Cluj-Napoca – Tel-Aviv

2

3

Cluj-Napoca – Doncaster-Sheffield

2

3

Cluj-Napoca – Basel-Mulhouse-Freiburg

3

4

Cluj-Napoca – Memmingen

2

3

Cluj-Napoca – Chania

1

2

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY