Produs de Cluj deschide sezonul evenimentelor cu un Târg de Florii

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Durabile (MADR), organizează între 14 și 17 aprilie, în  București, Târgul de Florii. Derulat prin intermediul Asociației Produs de Cluj, evenimentul se va desfășura în curtea MADR și va reuni 28 de întreprinzători care oferă produse tradiționale locale.

Ei vor prezenta publicului vizitator sortimente de bucate gătite după rețete proprii și obiecte meșteșugărite manual. Astfel, pe standurile Asociației Produs de Cluj, vor putea fi găsite conserve din fructe și legume, de la gemuri la zacuști, siropuri naturale, uleiuri presate la rece, turtă dulce, ciocolată, pâine și prăjituri de casă, vinuri, brânzeturi și produse din carne de porc. Nu vor lipsi costumele populare din zona Ardealului, cojoacele și curele din piele, produse cosmetice bio și cele din lavandă, articole sculptate în lemn, precum și ouăle încondeiate.

Evenimentul de la MADR va reuni pe lângă parteneri clujeni ai Asociației, mici întreprinzători din alte județe, invitați speciali, care prezintă produse manufacturiere diferite de cele locale.

Comments

comments

SHARE
Previous articleUndă verde pentru modernizarea liniei de cale ferată Coşlariu – Cluj-Napoca
Next articleKlarwin, patru ani de performanță în domeniul protecției mediului la Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

5 − 2 =