Eugen Tomac l-a reconfirmat pe Vasile-Cristian Lungu drept președinte al PMP Cluj

Trimite și altora

Europarlamentarul PMP, Eugen Tomac, l-a reconfirmat pe fostul senator Vasile-Cristian Lungu în funcția de președinte al PMP Cluj. Această decizie vine după congresul acestei formațiuni politice, organizat în 19 februarie, în urma căruia Eugen Tomac a revenit în funcția de președinte al PMP. El s-a întâlnit cu susținătorii săi din Cluj, alături de secretarul general al formațiunii politice, fostul deputat Ionuț Simionca. Congresul care l-a reales pe Eugen Tomac este contestat de fostul președinte al partidului, Cristian Diaconescu.

PMP are, în prezent, doi europarlamentari și 2.300 de consilieri locali și județeni. Acest partid mai are 50 de primari, 70 de viceprimari, precum și mai mulți vicepreședinți de consilii județene. Însă PMP a ratat intrarea în Parlament la alegerile din anul 2020.

Comments

comments

SHARE
Previous articleProiectul legii off-shore, aprobat de Guvern
Next articleFinanțări pentru start-up-uri prin programul Innovators for Children
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

16 + thirteen =