Președintele PMP, Eugen Tomac, vrea un pol al partidelor de Opoziție

Trimite și altora

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, a lansat la Cluj un apel pentru formarea unui pol al partidelor de opoziție, care să constituie o alternativă la PSD. În opinia lui Eugen Tomac, în acest pol ar trebui să intre partidele parlamentare de opoziție, respectiv PNL și USR, dar și Mișcarea România Împreună, condusă de fostul premier Dacian Cioloș.

În opinia președintelui PMP, prezumtiva alianță a partidelor de opoziție ar putea avea candidați comuni la alegerile pentru Parlamentul European, dar și un candidat unic la alegerile prezidențiale. Eugen Tomac a participat la Cluj-Napoca la o întâlnire cu liderii filialelor PMP din regiunea de Nord-Vest.

Comments

comments

SHARE
Previous articleZilele Culturale Maghiare înfrumusețează centrul Clujului
Next article26,5 milioane de lei pentru reabilitarea Podului Hingherilor din Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

16 − thirteen =