27 de milioane de lei pentru modernizarea rețelelor de gaz din Cluj

Trimite și altora

Delgaz Grid va desfășura anul acesta în județul Cluj 12 proiecte de investiții în valoare de circa 27 milioane de lei, pentru modernizarea sistemului de distribuție a gazelor naturale pe o lungime de peste 32 de kilometri.

Cele mai mari proiecte de investiții, care constau în înlocuirea conductelor și branșamentelor de gaze naturale, se vor derula în Cluj-Napoca (peste 12 km), Turda (cca 10 km) și Feleacu (peste 5 km).

Anul trecut, în județul Cluj s-au derulat patru proiecte de investiții prin care angajații companiei germane au înlocuit conducte și branșamente gaze naturale pe o lungime de circa 5 kilometri, iar rețeaua a fost extinsă cu peste 26 de kilometri, pentru racordarea de noi consumatori. Cele mai mari proiecte de înlocuire a rețelei de gaz s-au desfășurat în Viișoara și Cluj-Napoca.

Delgaz Grid a investit în anul 2021 în distribuția de gaze naturale peste 330 milioane lei, în special pentru modernizarea a 310 kilometri de conducte și branșamente gaz, iar rețeaua de distribuție a fost extinsă cu 575 de kilometri. Totodată, anul trecut, în parteneriat cu autoritățile locale au fost înființate cinci noi distribuții de gaze naturale în localități din județele Bacău, Neamț, Satu Mare, Iași și Hunedoara și au fost modernizate șase stații de reglare măsurare a gazelor naturale în județele Bacău, Hunedoara, Iași, Neamț și Sibiu.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY