Comuna Mica ar putea avea pistă pentru biciclete

Trimite și altora

Consiliul Județean (CJ) Cluj a aprobat participarea în cadrul proiectului ce vizează „Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde în comuna Mica, Județul Cluj – realizarea de piste pentru biciclete la nivel local”.

Pista de biciclete va avea lungimea de 4,8 km, lățimea de minim doi metri și va fi organizată în dublu sens, respectiv două piste cu lățimea de un metru, câte una pentru fiecare sens de circulație. Aceasta va începe din localitatea Mănăstirea, la limita administrativă a municipiului Dej, și se va încheia la intrarea în satul Nireș din comuna Mica.

„𝘗𝘳𝘪𝘯 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘳𝘮𝘦𝘥𝘪𝘶𝘭 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵𝘦𝘪 𝘪𝘯𝘷𝘦𝘴𝘵𝘪𝘵𝘪𝘪 𝘯𝘦 𝘥𝘰𝘳𝘪𝘮 𝘴𝘢 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘳𝘪𝘣𝘶𝘪𝘮 𝘢𝘵𝘢𝘵 𝘭𝘢 𝘳𝘦𝘥𝘶𝘤𝘦𝘳𝘦𝘢 𝘱𝘰𝘭𝘶𝘢𝘳𝘪𝘪 𝘢𝘦𝘳𝘶𝘭𝘶𝘪, 𝘤𝘢𝘵 𝘴𝘪 𝘭𝘢 𝘤𝘳𝘦𝘴𝘵𝘦𝘳𝘦𝘢 𝘤𝘢𝘭𝘪𝘵𝘢𝘵𝘪𝘪 𝘷𝘪𝘦𝘵𝘪𝘪 𝘤𝘦𝘵𝘢𝘵𝘦𝘯𝘪𝘭𝘰𝘳. 𝘈𝘷𝘢𝘯𝘥 𝘪𝘯 𝘷𝘦𝘥𝘦𝘳𝘦 𝘯𝘶𝘮𝘦𝘳𝘰𝘢𝘴𝘦𝘭𝘦 𝘣𝘦𝘯𝘦𝘧𝘪𝘤𝘪𝘪 𝘢𝘴𝘶𝘱𝘳𝘢 𝘴𝘢𝘯𝘢𝘵𝘢𝘵𝘪𝘪, 𝘪𝘯𝘤𝘶𝘳𝘢𝘫𝘢𝘮 𝘢𝘤𝘵𝘪𝘷𝘪𝘵𝘢𝘵𝘪𝘭𝘦 𝘴𝘱𝘰𝘳𝘵𝘪𝘷𝘦 𝘴𝘪 𝘶𝘵𝘪𝘭𝘪𝘻𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘮𝘪𝘫𝘭𝘰𝘢𝘤𝘦𝘭𝘰𝘳 𝘢𝘭𝘵𝘦𝘳𝘯𝘢𝘵𝘪𝘷𝘦 𝘥𝘦 𝘵𝘳𝘢𝘯𝘴𝘱𝘰𝘳𝘵” explică președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Pentru materializarea în condiții optime a inițiativei, forul administrativ județean va pune la dispoziție terenul necesar, care aparține domeniului public aflat în proprietatea Consiliului Județean Cluj.

În valoare totală de 2.008.461 de lei, fără TVA, proiectul va fi depus spre finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

two × five =