Comuna Mica ar putea avea pistă pentru biciclete

Trimite și altora

Consiliul Județean (CJ) Cluj a aprobat participarea în cadrul proiectului ce vizează „Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde în comuna Mica, Județul Cluj – realizarea de piste pentru biciclete la nivel local”.

Pista de biciclete va avea lungimea de 4,8 km, lățimea de minim doi metri și va fi organizată în dublu sens, respectiv două piste cu lățimea de un metru, câte una pentru fiecare sens de circulație. Aceasta va începe din localitatea Mănăstirea, la limita administrativă a municipiului Dej, și se va încheia la intrarea în satul Nireș din comuna Mica.

„???? ??????????? ??????? ?????????? ?? ????? ?? ?????????? ???? ?? ????????? ???????? ???????, ??? ?? ?? ????????? ????????? ?????? ???????????. ????? ?? ?????? ??????????? ????????? ?????? ?????????, ????????? ???????????? ???????? ?? ?????????? ??????????? ??????????? ?? ?????????” explică președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Pentru materializarea în condiții optime a inițiativei, forul administrativ județean va pune la dispoziție terenul necesar, care aparține domeniului public aflat în proprietatea Consiliului Județean Cluj.

În valoare totală de 2.008.461 de lei, fără TVA, proiectul va fi depus spre finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY