Se extinde sitemul de canalizare din localitatea Cămărașu

Trimite și altora

Compania de Apă „Someș” SA, operator regional în cadrul căruia Consiliul Județean Cluj deține calitatea de acționar majoritar, a scos la licitație lucrările de extindere a rețelei de canalizare menajeră din satul clujean Cămărașu.

În valoare de 2.137.000 de lei, investiția este finanțată de Consiliul Județean dintr-un fond special constituit în vederea realizării acestei categorii de lucrări edilitare.

În prezent, satul Cămărașu deține un sistem centralizat de canalizare administrat de Compania de Apă „Someș”. Rețeaua are o lungime de cca. 8 km, cu trei stații de pompare și una de epurare.

În contextul creșterii numărului de locuitori ai satului, Consiliul Județean Cluj și Compania de Apă „Someș” au luat decizia extinderii rețelei de canalizare pe o distanță suplimentară de peste 1,5 km. În acest fel, în urma implementării investiției vor fi racordate la rețea toate gospodăriile care nu beneficiază în prezent de această facilitate.

În ceea ce privește alimentarea cu apă, toate localitățile componente ale comunei Cămărașu sunt racordate la conducta de aducțiune care distribuie apă potabilizată de la Stația de tratare Gilău.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY