Se extind rețelele de apă și canalizare din localitatea Mociu

Trimite și altora

Consiliul Județean (CJ) Cluj a emis certificatul de urbanism necesar derulării proiectului de extindere a rețelelor de alimentare cu apă potabilă și canalizare a satului Mociu, comuna Mociu.

În prezent, localitatea Mociu dispune de rețele de alimentare cu apă potabilă și de canalizare menajeră funcționale. Însă, datorită extinderii zonelor destinate locuirii, pe mai multe capete de străzi există gospodării care nu sunt racordate la aceste rețele.

În acest context, pentru alimentarea tuturor locuințelor de pe raza localității Mociu care nu beneficiază de apă potabilă, s-a impus necesitatea extinderii rețelei pe o lungime de aproximativ 2.000 de metri. De asemenea, rețeaua de canalizare se va extinde și ea pe o lungime cumulată de cca. 1.900 de metri.

„????????? ????????? ?????? ?? ???? ?????? ?????????, ?? ??? ???????????, ?????????? ??? ??????????? ?? ??? ?????? ?????????, ???????? ?? ????????? ??? ?? ????? ????????, ?? ??????? ?? ?????? ??????????? ??? ?????????” spune președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Investiția, în valoare totală de aproximativ 300.000 de euro, va fi realizată de Primăria comunei Mociu. După finalizarea lucrărilor, rețelele vor fi preluate în sistem centralizat de către Compania de Apă Someș S.A., operator regional în cadrul căruia Consiliul Județean Cluj este acționar majoritar și care asigură serviciile de alimentare cu apă potabilă și distribuție a apei uzate în peste 280 de localități urbane și rurale din județele Cluj, Sălaj și Mureș.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY