Un prim strat de asfalt între Vultureni și Dealul Jurcii

Trimite și altora

Lucrările de reabilitare și modernizare derulate de Consiliul Județean Cluj în cadrul proiectului cu finanțare europeană ”Modernizarea și reabilitarea drumului județean DJ 109A Chinteni – Vultureni – Recea Cristur – Dealul Jurcii, km 10+200 – km 48+566, L=38,366 km” avansează în ritm constant și susținut.

În aceasta etapă lucrările vizează, cu precădere, tronsonul situat între localitatea Vultureni și Dealul Jurcii. Pe acest sector a fost deja așternut primul strat de asfalt, pe o lungime de peste 20 de kilometri, iar pe cel de-al doilea strat, cel de uzură, pe o lungime de peste 5 kilometri, aceste lucrări aflându-se în plină desfășurare.

De asemenea, și operațiunile care vizează cele șapte poduri, dintre care patru noi, se află într-un stadiu avansat de execuție.

În același timp, au fost deja realizați peste 6 kilometri de șanțuri betonate și au fost amenajate 50 de accese la proprietăți pe raza localităților Panticeu, Recea Cristur și Căprioara.

Anterior, au fost executate operațiuni constând în pichetarea drumului, frezarea zonelor deteriorate, așternerea stratului de piatră spartă pe sectoare, realizarea de șanțuri, ziduri de sprijin din gabioane și a camerelor de cădere precum și montarea de podețe.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY