Mai mult de jumătate din drumul Gilău – Mărișel a fost asfaltat

Trimite și altora

Lucrările desfășurate de Consiliul Județean (CJ) Cluj în vederea finalizării, cu fonduri europene, a modernizării drumului județean DJ 107P Gilău (DN 1) – Someșu Rece – Mărișel – DN 1R, în lungime de 44,26 kilometri, continuă cu lucrări la cele zece poduri aflate în reabilitare, printre care un pod nou la care s-a asigurat variantă ocolitoare.

Totodată, pe mai mult de jumătate din lungimea drumului, mai exact pe 24 de kilometri, a fost deja așternut primul strat de asfalt, fiind demarate și lucrările de așternere a celui de-al doilea strat, cel de uzură.

De asemenea, au fost montate 76 de podețe tubulare noi și au fost realizate șanțuri de pământ și șanțuri betonate pe o lungime însumată de peste 32 de kilometri.

,,????̆??? ?̂?????????? ?̂??????? ?????? ?? ??????????? ?̦? ???????????, ?????? ?̂???̂? ?? ??????? ?????̆????? ?????? ??̆ ?̂????????????̆ ????? ??????????? ?? ???????? ?̦? ????????̦?̆. ????̆ ????? ?????????̦? ??????????̆ ?̦? ?????????̆ ? ???????? ?????̦??? 107?, ?? ????? ?? ?̂? ??? ??? ????? ???? ??????? ?????? ??̆ ?? ???????? ?̂? ??????̦?? ??????” a declarat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

În această etapă se mai execută operațiuni constând în lucrări de asfaltare, realizarea de ziduri de sprijin, rigole și șanțuri.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY