Drumul din localitățile Iclod, Aluniș, Corneni a fost asfaltat integral

Trimite și altora

Consiliul Județean (CJ) Cluj a finalizat asfaltarea drumului județean DJ 161C Iclod – Aluniș – Corneni odată cu așternerea covorului asfaltic pe sectorul în lungime de 10,3 km cuprins între Iclod, de la joncțiunea cu drumul național DN 1C, și Aluniș.

Între kilometri 0+000 și 10+300 lucrările de modernizare au fost finalizate prin turnarea a două straturi de asfalt, respectiv binder și strat de uzură. De asemenea, pe raza localității Iclod, de-a lungul drumului județean 161C, au fost amenajate și șanțurile de scurgere a apelor pluviale.

? ? ?????????? ??????????, ?? ?? ???? ?????? ??? ????????? ???????? ???????. ???????????? ?? ???????????? ??????? ???? ???????? ??????? ???????????? ??? ???? ?? ????? ????? ?? ?? ???????? ?? ????????? ?? ?????? ???????? ?? 1?, ???? ??????????? ?????, ??, ??? ???????, ?? ?????????? ????-?????? ?? ?????? – ???” a declarat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Pentru completa finalizare a investiției, în perioada următoare se va lucra la cele două poduri situate la pozițiile kilometrice 5+250 și 4+889.

Reamintim în acest context faptul că, în cadrul aceluiași proiect de investiții, sectorul de drum Aluniş – Corneni în lungime de 2,7 kilometri, mai exact de la kilometrul 10+300 până la kilometrul 13+000, a fost asfaltat, de asemenea, integral.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY