Investiții de aproape 12 milioane de lei în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj a demarat lucrările ce vizează amenajarea unui sistem de ventilare mecanică, filtrare și tratare a aerului în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca.

Prin intermediul investiției demarate, la nivelul instituției medicale situate pe strada Iuliu Moldovan nr. 23, va avea loc desfacerea și apoi refacerea tuturor tavanelor din interiorul secțiilor și de pe coridoarele centrale de circulație pentru montajul tubulaturii aferente noului sistem de ventilare și a echipamentelor instalate. Sistemul va include centrale noi de tratare a aerului și va asigura filtrarea și tratarea aerului în trei trepte pentru Secția de Terapie Intensivă respectiv două trepte pentru Secțiile Adulți I, II, III, IV, V, Adulți și copii VI, Spital de zi și Imunodepresie. Astfel sunt vizate demisolul 1 din cadrul corpului A1, parterul și etajele 1, 2 și 3 ale corpului A1, dar și parterul și etajele 1, 2 și 3 ale corpului A2.

Lucrările se desfășoară în cadrul proiectului cu finanțare europeană câștigat de Consiliul Județean Cluj și care vizează creșterea siguranței pacienților Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca. Valoarea acestuia este de 11.974.723,61 lei, la care se adaugă TVA.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY