Star Taxi lansează serviciul Business Corporate dedicat companiilor

Trimite și altora

Star Taxi, cea mai mare aplicație de e-hailing din România, lansează serviciul Business Corporate dedicat companiilor, prin care acestea pot asigura transportul decontat angajaților. Noua opțiune a fost integrată după o analiză complexă a pieței și își propune să contribuie la eficientizarea activităților pe care clienții corporate le întreprind și este disponibilă în toate cele peste 20 de orașe în care Star Taxi operează.

Dezvoltată de o companie 100% românească, platforma Star Taxi înrolează peste 25.000 de șoferi la nivel național și are peste 2 milioane de utilizatori. Prin intermediul noului serviciu, dedicat sectorului de business, companiile pot asigura angajaților un transport decontat sigur, cu posibilitatea de a stabili limite de buget zilnice, lunare sau pe călătorie. Companii au, astfel, un control facil asupra costurilor implicate, dar și asupra detaliilor despre transportul fiecărui angajat. Totodată, clienții corporate au la dispoziție opțiunea de facturare cumulată, realizată o singură dată pe lună, cu raportare detaliată despre toate cursele efectuate în decursul unei luni și costurile implicate.

„Prin  noul serviciu, punem la dispoziția clienților corporate o modalitate simplă și extrem de facilă de a gestiona cu succes beneficiul acordat angajaților, și anume transportul în condiții de siguranță decontat, oferindu-le, totodată, o eficientizare a managementului financiar. Fie că vorbim despre un program de lucru prelungit sau de deplasările în interes de serviciu, Star Taxi Corporate vine în întâmpinarea nevoilor pe care companiile le au cu un sistem de administrare complet, cu costuri transparente și fără tarife dinamice, care să le ușureze activitatea.” a declarat Vicol Moldoveanu, CEO Star Taxi.

Comments

comments

SHARE
Previous articleInvestiții de aproape 12 milioane de lei în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase
Next article5,2 milioane de lei pentru rețeaua de apă și canalizare din satul Straja
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY