644 000 de lei pentru noul sistem de parcare de la Cluj Arena

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj a atribuit contractul referitor la achiziția noului sistem de administrare a parcării stadionului Cluj Arena, ce va deservi peste 300 locuri de parcare subterane.

Sistemul de parcaj va fi compus din patru aparate de încasat de ultimă generație, din care două aparate vor permite plata cu card bancar și telefon, în timp ce restul de aparate vor permite plata atât cu numerar cât și prin intermediul cardului sau telefonului. Noutatea pe care o aduce noul sistem e ca acesta va permite atât plata tichetelor orare, prin scanarea tichetului de intrare sau prin introducerea numărului de înmatriculare, cât și plata abonamentelor lunare. În acest fel clienții vor avea acces permanent la sistemul de plată modern, fără a depinde de orarul de funcționare al casieriei.

În ceea ce privește accesul și ieșirea din parcarea subterană, acestea vor fi facilitate de patru bariere, cu timpi de răspuns foarte scăzuți. Acest fapt se datorează celor patru camere LPR de rezoluție mare, care vor permite citirea automată a numerelor de înmatriculare. În baza acestei facilități vor fi eliberate tichetele imprimate cu coduri de bare pentru vizitatorii de scurtă durată, respectiv carduri de proximitate pentru abonați.

Valoarea sistemului este de 644.032 lei. Vechiul sistem de parcare fusese instalat în 2011.

Comments

comments

1 comentariu

LEAVE A REPLY