Primăria Clujului vrea să majoreze tarifele de parcare în centrul orașului

Trimite și altora

Pentru al doilea an consecutiv, Primăria Cluj-Napoca vrea să majoreze tarifele de parcare în centrul oraşului. Primăria a pus în dezbatere publică noul regulament de administrare a parcărilor publice cu plata orară, dar şi hotărârea legată de nivelul taxelor pentru parcare.

În zona I a Clujului tarifele ar urma să crească cu 25%. În această zonă, doar persoanele fizice vor mai avea dreptul la abonamente de parcare. Pentru cei care vin cu mașinile din alte zone în parcările din centrul oralului, durata maximă de staționare urmează să fie redusă de la trei ore la două ore. Măsura are rolul de a-i descuraja pe clujeni să meargă cu mașinile în centrul orașului.

 

Foto: Wikipedia

Comments

comments

SHARE
Previous articleRFI: Proteste la Dacia, din cauza transferului CAS
Next articleMonarhiștii clujeni s-au rugat pentru sănătatea Regelui Mihai I
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

four × three =