Via Cluj TV: Emil Boc promite un buget de 618 milioane de euro pentru Cluj-Napoca

Trimite și altora

Bugetul municipiului Cluj-Napoca pentru anul 2023 ar urma să fie de 618 milioane de euro, a anunțat primarul PNL, Emil Boc. Este vorba de un buget mai mare cu aproape 50 la sută față de anul 2022, potrivit Via Cluj TV.

Primarul Clujului a declarat că această creștere include și proiecția bugetară legată de începerea construirii metroului, în condițiile în care municipalitatea a semnat un contract de finanțare cu Ministerul Transporturilor. Concret, bugetul de investiții al municipiului Cluj-Napoca ar urma să fie de 332 de milioane de euro, iar din această sumă, aproximativ 40 la sută sunt fondurile destinate metroului. Banii ar urma să fie folosiți pentru exproprierea unor terenuri, avansul pentru lucrările la Magistrala 1 și pregătirea documentelor pentru proiectarea metroului.

Comments

comments

SHARE
Previous articleInnovation Labs se pregătește pentru ediția a 11-a a programului
Next articleHiSky va opera zboruri către Tel Aviv de pe Aeroportul din Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY