NTT DATA Romania obține certificarea „Top Employer 2023”

Trimite și altora

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NTT DATA, furnizor de servicii IT, a fost certificată de Top Employers Institute în 12 țări în care activează. Astfel, în semn de recunoaștere a excelenței în mediul profesional al companiilor și de validare a bunelor practici în domeniul resurselor umane filialele companiei din România, Belgia, Argentina, Mexic, Peru și Columbia se alătură celor din țări precum Spania, Brazilia, Chile, Germania, Italia și Portugalia.

Certificatul Top Employer este acordat local, pe țară, apoi pe regiune și, în final, prin acumulare, la nivel global. Extinderea numărului de țări certificate a rezultat în acordarea de certificate regionale pentru Europa, America Latină și America de Nord. Obținerea acestor certificări regionale este fundamentală pentru ca NTT DATA, o companie japoneză în expansiune, să își atingă obiectivul de a obține certificarea la nivel global, anul viitor.

De peste 30 de ani, Institutul Top Employers este cel mai important jucător mondial din domeniul certificărilor pentru condiții excelente oferite angajaților și are ca scop promovarea celor mai bune practici în domeniul resurselor umane în companii din întreaga lume. NTT DATA Romania a aplicat pentru prima dată la această certificare și a reușit să obțină un punctaj în domenii precum Strategia pentru oameni, Mediu de lucru, Etică și Integritate.

Prin această realizare, NTT DATA Romania își consolidează poziția în rândul celor mai buni angajatori. Acest lucru se datorează implementării unor politici de muncă hibride și flexibile care răspund nevoilor fiecărei persoane, angajamentul față de diversitate și incluziune, modelele sale de atragere și retenție a talentelor, modul în care sprijină și integrează noii colegi și alinierea strategiei de resurse umane cu strategia de business.

Aceste inițiative, cu impact asupra a peste 2.000 de angajați din centrele NTT DATA Romania: Cluj, Sibiu, Brașov, București, Iași, Timișoara, and Novi Sad (Serbia), vorbesc despre o cultură de companie care plasează angajații în centrul strategiei și al procesului decizional.

Pe scurt, acesta este un angajament față de oameni, care plasează NTT DATA într-un scenariu care îi asigură creșterea, oferind oportunități unice tuturor colegilor. De asemenea, oferă valoare și inovație fiecăruia dintre clienții care au încredere în companie, cu scopul de a le sprijini parcursul spre un model operațional mai eficient și mai viabil, susținut întotdeauna de tehnologie.

„Cu trecerea timpului, diverse variabile au suferit modificări, însă am reușit să ne păstrăm esența: preocuparea spre componenta umană. Acest aspect reflectă fără îndoială aprecierea de care ne bucurăm ca angajator, care este modelată de experiența individuală și colectivă a tuturor celor care ne-au ales drept parteneri în carieră. Ecosistemul uman pe care îl cultivăm în cadrul companiei, fundamentat pe valori care se axează pe mediul colegial, s-a dovedit a fi baza tuturor realizărilor noastre pe parcursul anilor”, transmite Maria Metz, CEO al NTT DATA Romania.

Certificarea Top Employer se acordă în urma unui proces riguros de audit al cadrului organizațional din companie. Sunt analizate practicile de HR ale angajatorului, în baza a 20 de criterii de evaluare, structurate în 6 categorii. Printre acestea, sunt vizate strategia de management a resurselor umane, mediul de lucru, procesul de recrutare sau oportunitățile de dezvoltare oferite angajaților.

Emblema Top Employer reprezintă standardul cel mai înalt de calitate pe care îl poți atinge în zona proceselor de HR și leadership.  A fost o călătorie din care am învățat multe despre cine suntem azi și unde avem de îmbunătățit. Astăzi sărbătorim un moment de reușită iar cu această ocazie doresc să mulțumesc colegilor ca ne-au fost și ne sunt alături în această călătorie. Ne-am asumat un angajament față de fiecare dintre ei și promitem să îl respectăm, păstrând constantă preocuparea pentru inovație și acoperirea nevoilor reale”, susține Adela Negru, șefa Resurselor Umane din NTT DATA Romania.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY