Betfair Romania Development vrea să ajungă la 1 500 de angajați până la finalul lui 2023

Trimite și altora

Betfair Romania Development își continuă planurile de creștere pe piața locală. Centrul de dezvoltare software din Cluj-Napoca și-a propus ca, până la sfârșitul anului 2023, să-și mărească echipa cu 50% și să atingă pragul de 1.500 de angajați care dezvoltă produsele globale ale grupului Flutter Entertainment, din care Betfair Romania Development face parte.

„E un plan ambițios și ritmul de creștere constant pe care l-am avut, inclusiv în ultimii doi ani, ne dă siguranța că este unul realist. Suntem un centru de excelență în software și servicii partajate, cel mai mare al grupului Flutter Entertainment, cu un portofoliu impresionant de produse proprii. Asigurăm un mixt atractiv de proiecte, tehnologii și beneficii pe care specialiștii în IT îl caută pentru o carieră pe termen lung și ne mândrim cu o cultură organizațională care încurajează diversitatea, creativitatea și flexibilitatea. Ne așteptăm să atingem pragul de 1.500 de angajați la sfârșitul anului 2023”, spune Ioana Popa, directoare generală a Betfair Romania Development.

Comments

comments

SHARE
Previous articleObiective turistice clujene, pe lista rutelor promovate prin PNRR
Next articleAcțiune de toaletare a arborilor de pe drumurile județene
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

18 − seventeen =