Ambulatoriul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, modernizat cu peste 1 milion de lei

Trimite și altora

Consiliul Județean (CJ) Cluj și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase au finalizat lucrările de modernizare a unor cabinete și spații din incinta Ambulatoriului Integrat, situat pe str. Moților nr. 19.

Principalele operațiuni efectuate au constat în dezafectarea instalațiilor vechi și a finisajelor existente, înlocuirea pardoselilor, refacerea circuitelor electrice și a instalațiilor sanitare, aplicarea unor noi soluții de finisaj, precum și montarea obiectelor sanitare noi.

„????????? ?? ???????? ?? ????????. ??????? ??????? ???? ????? ?? ? ????????? ?? ????????????? ????????? ??????????????? ????????, ?????? ????? ?????????? ??????? ??????????? ?? ??? ?? ???? ??? ?????? ?????????”, a declarat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Pentru materializarea acestei investiții, forul administrativ județean a alocat, din bugetul propriu al instituției, 1.117.370 de lei.

La parterul corpului A au fost modernizate cabinetele de oftalmologie, alergologie, ortopedie pediatrică și sala de recoltare.

La etajul 3 al clădirii s-a intervenit asupra unor săli de tratament și a unor spații în care acum își desfășoară activitatea cabinetul de urologie, în cadrul căruia s-a realizat compartimentul de explorări funcționale renale.

La etajul 4 au fost modernizate cabinetele de ginecologie, balneologie și diabet, fiind, de asemenea, realizat un spațiu pentru sterilizare.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY