Revolut lansează un program exclusivist: Ultra

Trimite și altora

Revolut, super aplicația financiară cu peste 25 de milioane de clienți la nivel global, lansează un nou plan financiar special conceput pentru clienții sofisticați din Regatul Unit și Spațiul Economic European (SEE).

Noul produs, care aduce și mai multe beneficii pentru clienți, va deveni disponibil la nivel extins în primăvara 2023. Clienții noi și existenți ai Revolut sunt invitați să se înscrie pe lista de așteptare pentru a beneficia de 5% cashback la achizițiile realizate în prima lună de utilizare a acestui plan.

Tara Massoudi, care conduce în cadrul Revolut departamentul de Produse Premium, a declarat: „Tot mai mulți clienți sunt interesați de produse financiare care le fac viața și mai ușoară. Acest segment de piață în creștere caută o nouă definiție a luxului. Sunt consumatori cu venituri mari, care, pe măsură ce evoluează profesional, își doresc să obțină un venit pasiv constant, dar urmăresc, în același timp, să se bucure de viață, să fie la curent cu cele mai recente tendințe, să călătorească de mai multe ori pe an.

Pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor acestor clienți, lansăm un abonament care aduce și mai multă flexibilitate în gestionarea finanțelor. Este un pachet fără competitor în Europa și nici un alt jucător din categorie nu oferă acum un astfel de produs. Am adoptat o abordare originală pentru a oferi un card unic și un plan prin care le oferim calitatea de membri ai clubului Revolut Ultra celor care iubesc atât călătoriile, cât și un stil de viață sofisticat, axat pe investiții neîntrerupte și diverse într-o varietate produse financiare”.

În următoarele luni, Revolut va anunța lista de beneficii incluse în acest plan, care vor acoperi atât accesul gratuit în sute de aeroporturi din toată lumea, cât și acordarea de cashback sau comisioane avantajoase la produsele de investiții personale incluse în aplicația Revolut. Revolut Ultra va permite acordarea de discount-uri la brand-urile favorite ale clienților, inclusiv pentru servicii din domeniul wellness sau alte servicii legate de un stil de viață cosmopolit, în funcție de locul unde se află clientul.

Actualii clienți Revolut Premium sau Metal sunt invitați să se înscrie pe lista de așteptare Ultra și vor putea avea acces anticipat la acest plan în următoarele luni. De asemenea, clienții actuali și cei care acum descoperă Revolut în premieră pot testa avantajele acestui plan, beneficiind de 5% cashback dacă se înrolează pe lista de așteptare: www.revolut.com/ultra-plan/. Toate caracteristicile planului Ultra vor fi făcute publice în primăvara acestui an.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY