5,5 km din drumul județean DJ161D se vor asfalta

Trimite și altora

În completarea lucrărilor de întreținere deja demarate pe drumul județean DJ 161D Ceaba – Cutca – Sânmărtin – DJ 109C se va asfalta și un sector în lungime de 5,5 kilometri, cuprins între pozițiile kilometrice 39+912 și 45+412.

„Am încheiat un al doilea contract de lucrări care vizează acest drum județean, respectiv de asflatare a 5,5 din cei aproape 1,5 km cât măsoară tronsonul vizat de lucrările de întreținere. Vom contribui, astfel, semnificativ, la asigurarea circulației normale, în deplină siguranță, pe acest sector care permite un acces rapid și facil spre cele dou orașe importante din zonă, Dej și Gherla” susține președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Contractul nou încheiat prevede executarea de lucrări de refacere a sistemului rutier, tratarea burdușirilor și a tasărilor, aducerea la profil și completarea acostamentelor, tăierea lăstărișului și a vegetației din zona drumului, asigurarea esteticii rutiere, realizarea de accese la proprietăți, refacerea de timpane la podețe și a camerelor de cădere precum și așternerea de covor asfaltic pe sectorul de drum vizat.

Lucrările de întreținere demarate pe drumul județean DJ 161D Ceaba – Cutca – Sânmărtin – DJ 109C vizează, în ansamblu, sectorul situat între pozițiile kilometrice 39+912 și 53+367, în lungime de 13,455 kilometri.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY