116 trasee de transport persoane în județul Cluj, scoase la licitație

Trimite și altora

Consiliul Județean a scos la licitație contractele referitoare la delegarea serviciului de transport public județean de persoane în județul Cluj, respectiv pentru atribuirea a de 116 trasee rămase neacoperite.

Licitația privește delegarea a 116 trasee de transport județene, din cele 146 cuprinse în Programul de transport public județean de persoane prin curse regulate în județul Cluj pe anii 2023-2028. Operatorii interesați pot depune ofertele lor, pe loturi, până în data de 20 iunie 2023, ora 15.00.

Criteriul de atribuire al licitației este „cel mai bun raport calitate-preț”, cu următorii factori de evaluare: tariful mediu/km/loc, capacitatea de transport, vechimea parcului auto, dotările mijloacelor de transport, norma de poluare a autobuzelor/microbuzelor etc.

În urma adjudecării licitației, Consiliul Județean Cluj va încheia cu operatorii declarați câștigători un contract de delegare a serviciului de transport, în baza căruia se vor emite licențe de traseu care le va oferi posibilitatea operării traseului județean ofertat.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY