Aproape 5 milioane de lei vor fi investiți în rețeaua de apă din Panticeu

Trimite și altora

Autorizația de construire necesară demarării lucrărilor de alimentare cu apă potabilă în localitatea clujeană Panticeu a fost emisă.

În valoare de 4.918.000 lei, lucrările sunt finanțate de Consiliul Județean (CJ) Cluj, din fondul special constituit în vederea implementării acelor proiecte de investiții de interes local ce nu au fost cuprinse în programele de finanțare naționale sau din fonduri europene.

Această nouă investiție derulată de Compania de Apă Someș vine în completarea celei de introducere a rețelei de canalizare, demarată în Panticeu, de autoritățile locale, la începutul acestei luni.

„Ne dorim, pe cât posibil, să mergem în paralel cu cele două lucrări, astfel încât, disconfortul să fie cât mai redus. În viitor, din rețeaua de apă din Panticeu vom alimenta și celelalte 4 sate aparținătoare, astfel încât, toți locuitorii comunei să aibă acces la serviciul public de alimentare cu apă”, susține președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Viitoarea rețea de apă, în lungime de 16,77 km, va fi localizată în subteran, de-a lungul drumurilor județene DJ 109A și DJ 161, precum și pe drumurile și străzile de interes local din localitatea Panticeu.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY