Parteneriat strategic între UBBMed și Spitalul Județean de Urgență din Sfântu Gheorghe

Trimite și altora

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) și Spitalul Județean de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe au încheiat în această săptămână un parteneriat strategic care vizează derularea unor activități academice, în principal de cercetare-dezvoltare-inovare și educaționale, specifice zonei medicale.

Parteneriatul urmărește dezvoltarea activităților academice în zona medicală, în direcția strategiei lansate prin programul UBBMed al UBB și va cuprinde activități de cercetare științifică, activități de educație, de furnizare a unor servicii de specialitate, dar și alte activități care vor fi agreate prin acorduri punctuale.

„UBBMed e o direcție pe care ne-am asumat-o în sensul deschiderii către un domeniu important, necesar unei universități de tip „world-class” cum este UBB și pe care marile universități ale lumii îl abordează și îl integrează. Urăm Spitalului Județean de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe bun venit în familia UBBMed, alături de alte mari infrastructuri clinice din Cluj-Napoca și din orașele unde este prezentă UBB (inclusiv infrastructuri clinice din capitală). Intrarea în familia UBBMed înseamnă acces la resursele UBB – tehnologie, infrastructură, granturi, studenți, rețele naționale/internaționale etc. -, într-o logica „win-win”, declară rectorul UBB, prof. univ. dr. Daniel David.

Comments

comments

1 comentariu

  1. […] Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) și Spitalul Județean de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe au încheiat în această săptămână un parteneriat strategic care vizează derularea unor activități academice, în principal de cercetare-dezvoltare-inovare și educaționale, specifice zonei medicale, anunță ClujInsider.ro. […]

LEAVE A REPLY