Parteneriat strategic între KPMG și UiPath

Trimite și altora

KPMG în România anunță încheierea parteneriatului cu UiPath, un lider în domeniul enterprise Robotic Process Automation (RPA) software, pentru dezvoltarea și furnizarea de soluții inteligente de automatizare pentru clienți. Împreună, KPMG în România și UiPath vor oferi companiilor posibilitatea unei transformări digitale complexe a afacerilor, cu cele mai noi tehnologii pentru transformarea operațiunilor, pentru inovarea necesară competitivității și pentru reimaginarea experienței clientului final, spune Anemari Ionescu, director în cadrul companiei de consultanță.

Acest parteneriat reprezintă o nouă etapă în colaborarea RPA între cele două firme, cu focus pe implementarea și gestionarea programelor de transformare digitală de anvergură. Experiența KPMG în România în livrarea de servicii de consultanță și de implementare de soluții software complexe va complementa capabilitatea, agilitatea și scalabilitatea platformei de automatizare end-to-end a UiPath.

UiPath are viziunea livrării unei “Intreprinderi Automatizate – Fully Automated Enterprise™“, în care companiile utilizează automatizarea pentru a-și debloca întregul potențial. UiPath oferă o platformă end-to-end pentru automatizare, combinând o soluție RPA cu un set complet de capabilități astfel încât orice organizație își poate scala operațiunile digitale cu o rapiditate fără precedent.

Prin această alianță, KPMG în România are posibilitatea să ofere un răspuns mai rapid pentru nevoile complexe ale clienților din prezent și viitor, care intenționează să își reformeze procesele de afaceri cu ajutorul automatizării inteligente, și poate să le ofere expertiza și uneltele necesare pentru implementarea RPA la scară largă.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

three + twenty =