Parteneriat strategic între UDMR și FIDESZ

Trimite și altora

UDMR și FIDESZ au un parteneriat strategic și o cauză comună, aceea de a reprezenta puternic interesele comunităților maghiare, a declarat la Cluj președintele UDMR, Hunor Kelemen. El a susținut o conferință de presă la sediul Prezidiului Executiv al UDMR, împreună cu premierul Ungariei, Viktor Orban, care este și președintele FIDESZ.

Hunor Kelemen a declarat că este clar că Uniunea Europeană trebuie să se schimbe, iar aceste schimbări ne vor atinge și pe noi. De asemenea, Hunor Kelemen a spus că oamenii inteligenți pot să încerce să influențeze aceste schimbări, iar reprezentanții UDMR și ai FIDESZ în Parlamentul European vor încerca să aibă un cuvânt de spus în transformarea Europei. Hunor Kelemen a adăugat că întrebarea principală legată de viitor este dacă Uniunea Europeană poate să își securizeze frontierele și să garanteze securitatea și prosperitatea cetățenilor ei.

Comments

comments

SHARE
Previous articleMuncitorii străini ar putea fi soluția pentru dezvoltarea companiilor clujene
Next articleEuropa din inima Clujului meu
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

4 + 13 =