Untold Dubai începe cu o petrecere la 11 000 de metri altitudine

Trimite și altora

Timp de patru zile, festivalul Untold va transforma Expo City Dubai într-un paradis al diversității muzicale și culturale. Untold, un festival recunoscut la nivel mondial pentru show-urile uluitoare și producțiile vizuale impresionante, și își va face debutul în Orientul Mijlociu, între 15-18 februarie 2024.

Fanii Untold sunt invitați să trăiască o experiență exclusivistă care redefinește conceptul de distracție în lumea festivalurilor. Prima ediție a Untold Dubai debutează pe data de 14 februarie, cu o petrecere în aer, la 11.000 de metri altitudine.

La bordul Untold Flying Stage, zborul nu este doar un drum, este o călătorie unde muzica și distracția îți oferă senzația că te afli într-un club elitist, cu vedere panoramică asupra norilor. La aterizarea în Dubai, fanii vor fi întâmpinați la aeroport și transportați spre hoteluri, unde se vor bucura de cazare pe toată durata festivalului, spun organizatorii festivalului.

Pe 19 februarie, la întoarcerea în România, petrecerea continuă, iar fanii vor avea ocazia de a împărtăși momente de distracție alături de prieteni și fanii Untold.

Lineup-ul festivalului cuprinde o listă impresionantă de artiști, printre care se numără nume consacrate precum PSY, Tiesto, Mahmut Orhan, Ellie Goulding, G-Eazy, Major Lazer, Armin Van Buuren, Bebe Rexha, Don Diablo, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, Hardwell și mulți alții.

Untold Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie și promite fanilor o extravaganță muzicală. Cu peste 100 de artiști din întreaga lume, festivalul combină diversitatea de genuri, de la DJ set-uri senzaționale la ritmuri dinamice de hip-hop, techno, bollywood music, trance, R&B, dance, pop, K-pop sau rock alternativ la cele cinci scene.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY