Afaceri în creștere pentru IRUM Reghin

Cel mai important producător de tractoare forestiere și agricole din România, compania IRUM Reghin, a raportat o cifră de afaceri în creștere cu 40 la sută, în primele șase luni ale anului. Pentru a doua jumătate a anului, creșterea va fi mai mică, estimează reprezentanții companiei, datorită specificului sezonier al afacerilor agricole și al celor legate de domeniul agricol.

Pentru întregul an 2018, conducerea IRUM Reghin estimează o creștere a cifrei de afaceri de 20 la sută față de cea înregistrată în anul 2017, care a fost de 40 de milioane de euro la nivelul grupului MaviProd, care deține fabrica de tractoare din Reghin. ”Este o creștere organică, pentru că am investit în creșterea capacității de producție cu 20 la sută, astfel încât există o corespondență între investițiile realizate și creșterea pe care o estimăm”, a declarat Mircea Oltean, CEO al IRUM Reghin.

Compania din Reghin anunță și lansarea primului tractor agricol sută la sută românesc, după 15 ani în care producția de tractoare românești a dispărut.

IRUM Reghin a fost fondată în anul 1953 cu scopul de a produce, întreține și repara utilaje și mecanisme agricole și forestiere. Din anul 1969, compania din Reghin a început să producă tractoare forestiere. Producția de tractoare agrciole a început la Reghin în anul 2010, când IRUM a achiziționat mai multe licențe prentru producerea de tractoare și utilaje marca Belarus. Experiența acumulată în acest domeniu a reprezentat premisa pentru dezvoltarea și maturizarea proiectului primului tractor agricol 100% românesc. În prezent, IRUM are aproape 500 de angajați.

IRUM Reghin a fost fondată în anul 1953 cu scopul de a produce, întreține și repara utilaje și mecanisme agricole și forestiere. Din anul 1969, compania din Reghin a început să producă tractoare forestiere. Producția de tractoare agrciole a început la Reghin în anul 2010, când IRUM a achiziționat mai multe licențe prentru producerea de tractoare și utilaje marca Belarus. Experiența acumulată în acest domeniu a reprezentat premisa pentru dezvoltarea și maturizarea proiectului primului tractor agricol 100% românesc.

Comments

comments

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

nineteen + one =