Două rute aeriene interne leagă Iașiul de Cluj și Timișoara

Trimite și altora

aeroportDouă noi rute aeriene, care leagă orașul Iași de Cluj-Napoca și, respectiv, Timișoara, au fost inaugurate sâmbătă, aceasta fiind o premieră în ultimii 25 de ani în contextul în care, până acum, Iașiul a fost conectat pe linie internă doar cu Bucureștiul, informează Agerpres.

Marius Bodea, președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Iași, a declarat într-o conferință de presă că zborurile sunt efectuate de compania Blue Air și vor avea câte trei, respectiv, patru frecvențe pe săptămână, scrie RomaniaLibera.ro.
Conform acestuia, introducerea noilor zboruri spre Cluj-Napoca și Timișoara face parte din strategia de dezvoltare a portofoliului de rute al Aeroportului Iași.
Lansarea celor două rute noi a fost marcată simbolic printr-un “botez” al aeronavei și un spectacol folcloric românesc.
Citiți mai mult AICI

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujToday.ro: Maşină electrică low-cost 100% românească lansată la Cluj
Next articleRFI: Referendumul anti-imigrație din Ungaria a fost invalidat
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

8 − six =