ClujToday.ro: Ultima zi pentru plata taxelor și impozitelor locale

Trimite și altora

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Mâine, vineri, 30 septembrie, este ultima zi de plată a taxelor şi impozitelor locale pentru anul în curs, potrivit ClujToday.ro.

 

Cei care nu vor achita în acest termen taxele, vor primi penalizări de 1% pe fiecare lună care depăşeşte perioada impusă.

Conform Codului Fiscal, cetăţenii au obligaţia ca până la sfârşitul lunii martie să-şi achite jumătate din impozitul pe anul în curs, iar cealaltă jumătate până la sfârşitul lunii septembrie. Anul aceasta, având în vedere schimbările aduse de punerea în aplicare a noului Cod Fiscal, primul termen de plată pentru impozitul pe clădiri, impozitul pe teren ?i pe mijloacele de transport datorate de orice contribuabil a fost prelungit până la data de 30 iunie.

Contribuabilii persoane fizice şi juridice pot solicita înregistrarea ca utilizator al sistemului electronic de încasare a impozitelor şi taxelor locale (parola de acces este confidenţială). Informaţii privind procedura şi actele necesare se găsesc pe site-ul primariei www.primariaclujnapoca.ro.

 

Aflați AICI unde puteți plăti impozitele.

Comments

comments

SHARE
Previous articleBrexitul duce la creşterea pieţei imobiliare din Europa
Next articleVinurile din soiuri românești au tot mai mare trecere pe piață
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

13 + 3 =