Cine sunt câștigătorii Olimpiadei Cuget

Trimite și altora

participant-la-olimpiada-cugetCel mai mare concurs de cultură generală dedicat tinerilor clujeni a ajuns la final. Din cei 8.000 de participanți în prima fază a Olimpiadei Cuget, doar 51 au ajuns în finala gazduită de Universitatea Babeș-Bolyai. Olimpiada de Cuultură Generală a Tinerilor Clujeni – Cuget este organizată de filiala clujeană a Asociației Femeilor de Afaceri.

 

Olimpiada Cuget și-a încheiat cea de-a doua ediție. Acest concurs are rolul de a-i stimula pe tineri să își dezvolte cultura generală, spune președinta Asociației Femeilor de Afaceri din Cluj, Mihaela Rus.

 

În acest an, Luca Fărcaș de la Colegiul Național George Coșbuc a câștigat locul I la categoria claselor IX-X, Andrei Gatea de la Liceul de Informartică Tiberiu Popovici a câștigat locul I la categoria claselor XI-XII, iar George Dragoș Bogdan, absolvent al Universității Tehnice, a câștigat locul I la categoria destinată tinerilor cu vârste între 18 și 25 de ani. Fiecare câștigător a primit suma de 2.500 de lei. Tinerii care au ocupat locul II la fiecare categorie au primit câte 1.500 de lei, iar cei de pe locul III au primit câte 1.000 de lei fiecare.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

19 + three =