Studiu Coldwell: Peste 2.000 de noi locuințe construite în Cluj în 2016

Trimite și altora

clujPeste 2.000 de noi locuințe au fost construite în acest an în Cluj-Napoca, potrivit unui studio Coldwell Banker. Același studiu arată că mai mult de 90 la sută dintre aceste locuințe au fost deja vândute.

 

Autorii cercetării de piață au constatat faptul că, în România, în acest an, au fost finalizate peste 30.000 de locuințe. Acest lucru fac din 2016 cel mai bun an din istorie pentru piața imobiliară din România.

 

Cel mai mare număr de locuințe livrate este cel din București, cu peste 13.000 unități finalizate în acest an. Doar 53 la sută dintre ele au fost deja vândute.

 

Pe lângă Cluj-Napoca, tot aproximativ 2.000 de noi locuințe au fost finalizate în acest an în Constanța, Sibiu și Brașov.

 

Claudiu Pădurean

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujToday.ro: Drapelul moților de la 1918, expus la Mărișel
Next articleThe Economist: România va avea cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

10 − 2 =