2.500 de copii din Cluj vor beneficia de un program de educație financiară

Trimite și altora

gradinitaAproximativ 23.000 de preșcolari din 16 județe din România vor beneficia de un program de educație financiară susținut de o bancă privată, BCR. Copiii beneficiază de lecții speciale, prin intermediul cărora învață elemente de economie, precum și cum trebuie să se folosească de bani.

Programul de educație financiară pentru preșcolari va fi aplicat în acest an în 30 de grădinițe din județul Cluj, care au în total 2.500 de copii. Aceștia învață diferite lucruri despre bani, despre diferite meserii și ce înseamnă să economisească.

Acest program educațional este binevenit, spune directoarea Grădiniței Universității Babeș-Bolyai, Angela Ștefan. Anul trecut, programul de educație financiară a fost aplicat în șapte județe. De acesta au beneficiat 9.300 de copii.

Comments

comments

SHARE
Previous articleRFI: Raportul MCV a fost publicat. Ce spune documentul despre graţiere
Next articleClujul mizează tot mai mult pe outsourcingul de servicii
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

four × three =