Veniturile Farmec au crescut cu 14 la sută

Trimite și altora

farmec2Veniturile companiei clujene Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice au crescut cu 14 la sută în 2016, până la 43,8 milioane de euro. Această creștere a fost mai mare decât estimările managementului companiei.

Unul dintre motoarele acestei creșteri a fost reprezentată de vânzările on-line, care au crescut cu 25 la sută anul trecut. Astfel, compania clujeană a ajuns la vânzări on-line de un milion de euro.

Conducerea Farmec estimează că veniturile producătorului clujean de cosmetice vor crește cu 10 la sută și în 2017. Farmec deține celebrul brand Gerovital. Compania clujeană are unități de producție în Cluj, 11 magazine în România și șapte magazine în străinătate, în Italia, Spania, Ungaria, Franța și Grecia.

Comments

comments

SHARE
Previous articleAna-Maria Brânză, campioana care a îngenuncheat China și SUA, vine la The Woman
Next articleTony Blair cere oponenților Brexit să lupte pentru rămânerea Marii Britanii în UE
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

20 + 8 =