Daniel Buda îi cere premierului Grindeanu să acrediteze autoritățile de management pentru fondurile europene

Trimite și altora

budaPreședintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, îi cere premierului PSD, Sorin Grindeanu, să ia de urgență măsurile necesare pentru acreditarea autorităților de management pentru programele finanțate de Uniunea Europeană. Declarațiile sale au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă organizate la Cluj.

Potrivit lui Daniel Buda, România riscă să piardă sume importante din fondurile europene din cauza faptului că autoritățile de la București nu au reușit să îndeplinească toate procedurile necesare pentru acreditarea autorităților de management. El afirmă că, în acest domeniu, România este pe ultimul loc din Uniunea Europeană.

Comments

comments

SHARE
Previous articleTradiția fabricării cidrului și a hidromelului renaște în Transilvania
Next articleRFI: Premierul May face turul Regatului Unit înainte de declanșarea “divorțului” de UE
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

seventeen + 10 =