ClujToday.ro: Alina Ghorghiu demisionează de la şefia PNL. Daniel Buda ar putea deveni preşedinte interimar

Trimite și altora

gorghiuPreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a anunţat că îşi depune mandatul după înfrângerea usturătoare de la alegerile parlamentare. Ea a declarat că, mâine, Biroul Politic Naţional va decide cine va asigura conducerea interimară a PNL, potrivit ClujToday.ro.

 

De asemenea, Alina Gorghiu a anunţat că a propus colegilor de partid convocarea unei Convenţii Naţionale la jumătatea lunii februarie. Potrivit unor surse din interiorul PNL, conducerea interimară a PNL ar putea fi preluată de europarlamentarul Daniel Buda, preşedintele PNL Cluj. Daniel Buda a fost în cărţi şi pentru a deveni copreşedinte al PNL după demisia lui Vasile Blaga, însă liderii liberalilor au decis atunci să mizeze pe un singur preşedinte, iar Daniel Buda a devenit prim-vicepreşedinte al PNL la nivel naţional.

Comments

comments

SHARE
Previous articleRFI: Sunt realizabile promisiunile economice făcute de PSD în campanie?
Next articlePuterea resentimentului
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

fourteen + ten =