370 de invenții participă la salonul Pro Invent Cluj

Trimite și altora

pro inventCel mai mare salon de inventică din Transilvania de Nord își deschide porțile la Cluj. Pro Invent 2017 este organizat în clădirea Universității Tehnice de pe Bulevardul Muncii, iar la acest eveniment vor participa 70 de expozanți.

Cea de-a 15-a ediție a salonului Pro Invent reunește universități, institute și centre de cercetare, asociații ale inventatorilor, companii sau, pur și simplu, inventatori. Expozanții provin din țară și din străinătate. La ediția din acest an a Pro Invent au fost înscrise pentru jurizare 370 de invenții. Acestea se referă la produse agricole, proteze ortopedice, mecatronică, industrie alimentară, sisteme de climatizare a habitatului, filtre de aer, roboți, produse cosmetice și diferiți derivați chimici. Salonul de inventică de la Cluj va fi deschis până în data de 24 martie.

Comments

comments

SHARE
Previous articleASR Principele Radu al României despre “Regalitatea, astăzi”, lansare la Cluj-Napoca
Next articleCursele TAROM Cluj-Bucureşti ar putea ateriza pe Băneasa
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

16 − 8 =