Cursele TAROM Cluj-Bucureşti ar putea ateriza pe Băneasa

Trimite și altora

Aerogara_Baneasa_fataCursele interne ale TAROM ar putea fi mutate de pe Aeroportul Henri Coandă pe Aeroportul Băneasa, inclusiv cursele Cluj-Bucureşti. Anunţul a fost făcut de ministrul Transporturilor, Rpzvan Cuc, într-un interviu publicat de România liberă.
”Opţiunea de a utiliza Aeroportul Băneasa pentru a prelua traficul excedentar de pe Aeroportul Henri Coandă este o variantă luată în calcul, având în vedere că infrastructura de la Băneasa permite orice tip de trafic comercial. S-ar putea să mutăm cursele interne înapoi la Băneasa, însă nu înainte de finalizarea lucrărilor de modernizare a aerogării, care au trenat nepermis de mult. În prezent, este operaţional doar Corpul C, care este destinat traficului de aviaţie generală. Corpurile A, B şi Rotonda sunt în proces de reabilitare. Zilele acestea se va anunţa câştigătorul licitaţiei, la care au fost depuse două oferte. În 45 de zile se va realiza documentaţia tehnică, iar apoi se vor obţine autorizaţiile de la Primărie şi de la Ministerul Culturii, pentru că este vorba de un monument istoric, după care vor putea începe lucrările”, a spus ministrul Transporturilor, potrivit ClujToday.ro.

Comments

comments

SHARE
Previous article370 de invenții participă la salonul Pro Invent Cluj
Next articlePremiile CFAC: Firme din Transilvania primesc elevi vorbitori de franceză în practică, peste vară
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

thirteen − eleven =