Pădurea Baciului îi atrage pe turiștii pasionați de paranormal

Trimite și altora

padurea baciuluiUna dintre cele mai faimoase păduri din Europa Centrală este Pădurea Baciului de lâgă Cluj. Ea are reputația unui loc unde s-ar petrece fenomene paranormale și a fost inclusă de BBC în topul celor mai stranii locuri de pe continent.

Faima Pădurii Baciului s-a răspândit după ce, în anul 1968, un clujean a fotografiat un Obiect Zburător Neidentificat. Este una dintre cele mai bune fotografii ale unui asemenea fenomen, după cum afirmă specialiștii. De atunci, pădurea a atras o mulțime de curioși, care au realizat fotografii și filme ale unor lucruri cărora nu le găseau explicații raționale. În anumite locuri din Pădurea Baciului, mai toți copacii cresc câte doi sau câte trei din aceeași tulpină. Aceste zone îi atrag pe tinerii care explorează pădurea.

Însă nu doar tinerii sunt atrași de faima acestei păduri. Vin oameni din toată lumea pentru a încerca să observe fenomene stranii, spune Andreea Ursu, reprezentanta unui hotel din apropierea Pădurii Baciului.

Printre curioși se numără și celebrități. În urmă cu câțiva ani, cunoscutul actor Nicholas Cage a venit cu întreaga familie pentru a vizita locul unde se petrec lucruri misterioase, după cum reiese dintr-un documentar realizat de Paul Dadrian.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY