Pensiunile și cabanele din Munții Apuseni, pline de Paști

Trimite și altora

mariselPensiunile și cabanele din Munții Apuseni sunt aproape pline de turiștii care vor să își petreacă vacanța de Paști aproape de natură. Mulți dintre acești turiști vin din străinătate. Gradul mare de ocupare este explicabil și prin faptul că, în acest an, ortodocșii, greco-catolicii, romano-catolicii și protestanții serbează Învierea Domnului la aceeași dată.

Hotelierii și proprietarii de pensiuni și de cabane din Munții Apuseni s-au pregătit deja pentru a-și primi oaspeții așa cum se cuvinte. De pe mesele de  Paști nu vor lipsi alimente tradiționale precum drobul de miel, ouăle roșii și vinul. De asemenea, au fost pregătite și plimbări mai lungi sau mai scurte pentru cei care vor să se bucure de frumusețea naturii renăscute, spune expertul în turism Valentin Lungu, care conduce hotelul Univers T.

Pentru că în acest an toți creștinii serbează Paștele la aceeași dată, în regiunea Călatelor din Munții Apuseni vor fi mulți turiști străini. Localnicii le-au pregătit o vacanță activă, spune Ioan Cocian, proprietarul unei pensiuni din satul Brăișoru.

Costul vacanței de Paști variază între 65 de lei și 250 de lei pe zi, în funcție de dotările pensiunii, de activitățile incluse, de masa de Paști și de băuturile servite.

Comments

comments

SHARE
Previous articleMesajul de Paște al senatorului Vasile Cristian Lungu (P)
Next articlePunct de sacrificare a mieilor la AgroTransilvania
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

18 − 17 =