Pensiunile din Apuseni, pregătite pentru turiștii care vin de 1 Decembrie

Trimite și altora

iarnaPensiunile din Munții Apuseni se pregătesc pentru a-și primi oaspeții care vor să își petreacă vacanța de Ziua Unirii, 1 Decembrie, în acest colț al Transilvaniei. Proprietarii de pensiuni au pregătit excursii, petreceri, focuri de artificii, dar și șezători tradiționale.

 

Pentru mulți dintre români, minivacanța de 1 Decembrie este ocazia perfectă pentru a evada în Munții Apuseni. Proprietarii de pensiuni au pregătit focuri de tabără, pălincă, bucate tradiționale precum balmoșul ardelenesc, dar și șezători.

 

Cei care doresc o vacanță activă au la dispoziție mai multe tipuri de excursii, cu căruțele sau cu bicicletele, sau, dacă ninsoarea va continua să cadă, pot să serbeze Ziua Unirii pe pârtiile de schi, spune președintele Asociației Pelaghia din Mărișel, Viorel Pleșa.

 

Turiștii care ajung în satul Rimetea sunt invitați, în schimb, să descopere patrimoniul construit al localității, spune profesoara de geografie Eszter Mate. Costul unui sejur poate să înceapă de la 300 de lei de persoană pentru patru zile de distracție și poate să urce, în funcție de pretenții, până la câteva sute de euro.

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujToday.ro: Rusia a câştigat alegerile în Republica Moldova
Next articleScrisoare deschisă către WhatsApp și Yahoo
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

13 − 3 =