Eveniment caritabil: Terapeutul Cristina Varo îi invită pe clujeni să iasă din spațiul virtual și să se întoarcă la relațiile reale

Trimite și altora

Cristina VaroClujenii sunt invitați marți, 16 mai, la prima întâlnire din seria de evenimente “Marea evadare ÎN realitate”, prin care terapeutul Cristina Varo își propune să-i ajute pe oameni să se reconecteze cu cei din jur, să iasă din mediul virtual pentru o seară de conectare adevărată, față în față. În plus, evenimentul este unul caritabil prin care vor fi dotate cu rechizite mai multe școli din Nepal.

“Oamenii evadează de obicei DIN realitate. Și aleg să evadeze fie în călătorii, fie în rețele sociale: Facebook, Instagram, Twitter. M-am gândit că este timpul să facem invers această călătorie și să ne reîntoarcem la autentic și la relațiile reale dintre oameni. Ne cunoaștem deja de pe Facebook, s-ar zice că știm multe unii despre alții la cât de ușor ne arătăm preocupările, vacanțele, gândurile, atitudinile față de alții sau față de diverse situații de viață. Comunicăm ușor din spatele ecranului, dar câtă lejeritate și bucurie am găsi în noi dacă ne-am și întâlni? Câtă naturalețe ar mai fi în a ne privi și a ne da un like din priviri sau printr-un gest?”, spune Cristina Varo, terapeut, coach și trainer specializat în relații interumane și inițiatoarea acestui proiect.

Întâlnirea are un scop caritabil, acela de a susține expediția din Nepal organizată de asociația Life Education for All. Participanții vor contribui la strângerea de bani și rechizite școlare pentru copiii din Nepal. Donația recomandată e de 30 de lei.

În cadrul evenimentului participanții vor avea ocazia să iasă din spațiul virtual, se vor cunoaște și se vor redescoperi prin intermediul jocurilor de interacțiune pe care le va propune Cristina Varo, vor cunoaște alți oameni cu care vor împărtăși, de data asta în mediul real, gânduri, impresii, dorințe.

Întâlnirea are loc marți, 16 mai, între orele 18:00-20:30, la ceainăria Doamna T de pe strada Napoca numărul 10 din Cluj-Napoca.

Până la întâlnirea față în față detalii și înscrieri sunt disponibile online, pe eventul de Facebook Marea evadare ÎN realitate: https://www.facebook.com/events/118432448726770/.

Comments

comments

SHARE
Previous articleRFI: Emmanuel Macron este învestit preşedinte al Franţei
Next articleIoan-Aurel Pop: România are nevoie de o politică națională pentru a-și păstra elitele în universități
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

two × 3 =