Câteva mii de clujeni au întâmpinat Anul Nou în Piața Unirii

Trimite și altora

revelion2Câteva mii de oameni s-au strâns de Revelion în Piața Unirii din centrul Clujului pentru a petrece împreună în noaptea dintre ani. Buna dispoziție a fost stimulată de cele 700 de sticle de șampanie oferite de Primărie.

 

Pe scena amenajată în centrul orașului a concertat legendara trupă rock Semnal M. Focul de artificii oferit de municipalitate a durat aproximativ 10 minute și a fost multiplicat de numeroase focuri de artificii din toate cartierele orașului.

 

”Îmi doresc ca 2017 să fie mai bun decât 2016. Vreau să avem pace și prosperitate. Doresc tuturor multă sănătate”, a spus Sanda Moldovan, una dintre participantele la petrecerea în aer liber. Mulți dintre clujeni au profitat de faptul că patinoarul în aer liber a fost deschis și și-au petrecut Revelionul pe patine.

Comments

comments

SHARE
Previous article2017 – se ieftinesc carburanţii, electricitatea şi gazele naturale
Next articleRomânia introduce noi scutiri de taxe pentru sectorul IT
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

four × three =