Donald Trump le-a reproşat aliaţilor NATO că nu contribuie suficient la bugetul militar

Trimite și altora

trumpPreşedintele american Donald Trump a anunţat joi, în primul său discurs la NATO, că a cerut Departamentului de Justiţie să deschidă o anchetă pentru a identifica sursa scurgerilor de informaţii vizând atentatul de la Manchester. De asemenea, el a acuzat mai mulţi membri ai blocului militar că datorează bani contribuabililor americani, potrivit RFI România.

Donald Trump a condamnat joi scurgerile de informații confidențiale despre atentatul terorist de la Manchester, apărute în presa americană.

El a promis că autoritățile de la Washington vor investiga acest caz și îi vor trage la răspundere pe cei vinovați, transmite agenţia France Press.

Donald Trump a ținut să reamintească totodată și de relația specială dintre ţara sa și Marea Britanie, relație pe care dorește să o continue.

Marea Britanie a suspendat distribuirea de informaţii despre atacul din Manchester agenţiilor americane din cauza unor serii de dezvăluiri de informaţii.

Pentru a-şi întări angajamentul, liderul de la Casa Albă a cerut ţinerea unui moment de reculegere în memoria victimelor de la Manchester în deschiderea discursului său de la summit ul NATO

Preşedintele american a descris atentatul de la Manchester drept „barbar şi crud”, comis de nişte „rataţi”.

Citiți mai mult AICI

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY