Cea mai influentă publicație din Emiratele Arabe Unite recomandă Clujul ca destinație turistică. Ce scrie The National despre capitala Transilvaniei

Trimite și altora

clujUna dintre cele mai citite publicații de limba engleză din Emiratele Arabe Unite, The National, recomandă Clujul ca destinație turistică pentru cititorii săi, dintr-una dintre cele mai dezvoltate, mai occidentalizate și mai bogate țări arabe. Clujul este promovat pentru patrimoniul său cultural, pentru restaurantele sale, dar și ca destinație de shopping, în condițiile în care prețurile de aici sunt mult mai mici decât în statele bogate în petrol din zona Golfului Persic. Clujul este legat prin zboruri low-cost directe de Dubai, unul dintre cele mai dinamice orașe din Emiratele Arabe Unite.

Redactorii publicației The National din Emiratele Arabe Unite au făcut o listă cu lucrurile pe care le recomandă cititorilor. De la hoteluri de lux la restaurante cu stil, și de la monumente istorice la festivaluri și la mall-uri, toate au fost analizate de redactorii publicației de limba engleză.

Singura contrarecomandare pentru turiștii din Emiratele Arabe Unite este vizitarea Clujului iarna, deoarece este frig și apare zăpada. Articolul din The National face parte dintr-o serie mai lungă de recomandări turistice, apărute în publicații precum The Calvert Journal, Lonely Planet sau USA Today.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

two + nineteen =