Președintele Consiliului Fiscal: Bucureștiul, Clujul și Timișoara ar putea adera oricând la zona Euro

Trimite și altora

clujPreședintele Consiliului Fiscal, Ionuț Dumitru, este de părere că unele orașe bogate ale României, precum Bucureștiul, Clujul sau Timișoara ar putea adera oricând la zona Euro, fără probleme. Însă, a adăugat Ionuț Dumitru, există mari diferențe între aceste orașe și zonele sărace ale României, potrivit TransylvaniaToday.ro.

 

Ionuț Dumitru a adăugat că, în ultima perioadă, diferența dintre zonele bogate și cele sărace ale României s-au adâncit. El a afirmat că în cele trei orașe citate salariul mediu a depășit 2.200 de lei, în timp ce în cele mai sărace 17 județe din România, salariul mediu a rămas sub 1.600 de lei pe lună. Aceste diferențe ar putea fi atenuate prin intermediul unor instrumente fiscal, a sugerat Ionuț Dumitru.

Comments

comments

SHARE
Previous articleComerțul electronic crește ca Făt Frumos
Next articleIohannis la Cluj: Nu trebuie să fixăm o dată fixă pentru adoptarea monedei euro!
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

thirteen − 9 =